Merhaba, Takım liderine anlatın bugün gelecek olan kişi benim 5 yıllık arkadaşım bu önceden başvuru yapan kişilerden biri onun kuzeni diğerini tanımıyorum diyin aslında sizde haklisiniz bu iş biraz kefiliyetlik gerektiriyor ben dün gece düşündüm bugün gelecek olan arkadaşıma ben kefilim kuzenini kısa zamandir tanıyorum çok emin değilim ama bugün gelecek olan arkadaşıma kefilim sizi yarı yolda bırakmaz diyip arkadaşınıza vesile olun ama arkadasada iletin ben senin için böyle böyle dedim başvururken bunları aklına getir diyin o şekilde konuyu kapatın derim bu yasananlarida arkadasiniza anlatmayın kuzeninden darbe yiyecekse ki yiyor iş çeviriyor sonuç olarak siz vesile olmayın konuyu kapatın hiç anlatmayin
Ayrıca takım liderine iletin dün gelenlerden biri kuzeninde geldi başvurdu demesin çocuğa aramızda kalsın diyin takım liderine söyleyin ki orda oda patlatmasin muhabbeti ben de asıl arkadaşımın bu işi hak ettiğini düşünüyorum çünkü onlara bu işi anlattigimda kuzeni biraz salladı diyin asıl arkadaşım ben yaparim bu işi felan demişti diyin
Kuzeninide bir gün kenara çekin ona anlatın böyle böyle yaptın seni o ise ben sokturtmak istemedim sen kuzeninin arkasından böyle bir iş cevirdin ama ben o işi ona vesile olması için elimden geleni yaptım sen bizi ezikledin iş begenmezlik yaptın seni bilerek davet ettim oraya başvuru yapıp evine gönderttim ertesi gün düşündüm senin bu işi hak etmediğini düşündüm kardeşimi çağırdım ona vesile ettim bu konuyu o bilmiyor diyin senin başvurduğunu felan hele onu o ise getirtmek yerine arkadaşını getirmişsin utanmadan bunuda bilmiyor istersen sen anlat diyebilirsin