konu tasarımı gayet hoş ve kullanışlı duruyor hocam, eski görünümünü de hatırlıyorum bir kaç kere bakmıştım hatta şuanda konunuza yorumda bıraktım hedeflediğim bir anahtar kelime için fiyat alacağım. Bence konu görselinde müşteriyi en çok yakalayan nokta backlink paketleri ile aramalarda birinci sayfada olduğunuzu gösteren görseller, olumsuz bir şey göremedim açıkçası hayırlı satışlar dilerim.
Değerli görüşünüzü vakit ayırıp buraya yorum olarak ilettiğiniz için teşekkür ederiz. İlettiğiniz önerileri ve görüşleri not olarak aldık. Sizlerle büyümeye ve gelişmeye devam ediyoruz... Saygılarımızla.
Merhaba konunuzu inceledim. Tasarım olarak çok güzel duruyor renkleri de uyumlu göz yormuyor fakat, konuyu okurken çok yoruldum baya dolgun olmuş sıkıldım açıkçası, konu biraz daha hafifletilirse güzel olur Bol kazançlar diliyorum çekilişe katılıyorum
Değerli görüşünüzü vakit ayırıp buraya yorum olarak ilettiğiniz için teşekkür ederiz. İlettiğiniz önerileri ve görüşleri not olarak aldık. Sizlerle büyümeye ve gelişmeye devam ediyoruz... Saygılarımızla.
Satış konunuzu gayet iyi buldum. Fakat eksik olarak gördüklerim de var. Gündüz ve gece modda gözüme çarpan noktalar arasında bazı yazı fonlarının okunabilirlik açısından küçük olduğudur. Yazı fontları büyütülebilir ise iyi olur. Bunun yanında genel olarak bolca referansınızın olması satış ve yeni müşteri çekme anlamında size pozitif bir değer katacaktır. Hayırlı olsun, iyi satışlar.