✅BİTMART BORSASI YENİ YIL ETKİNLİĞİ✅ 180$'a Kadar Vadeli İşlem Bonusu (Ettiğiniz Kar Çekilebilir) Günlük Yenilenen Görevler Yeni Kullanıcı Görevleri Ve Dahası Bitmart Borsasında Sizleri Bekliyor Ben Çekilebilir Olarak 0,30 Cent Aldım Şansıma o çıktı 8$'a Kadar Çekilebilir Ödül Kazanabilirsiniz. Etkinlik Detaylarına Etkinlik Linkinden Ulaşabilirsiniz ✅ YENİ KULLANICI ETKİNLİĞİ✅ ✅ YILBAŞI ETKİNLİĞİ ✅ ✅ YILBAŞI GÜNLÜK YENİLENEN GÖREV ETKİNLİĞİ✅ ✅ DİĞER GÖREVLER✅ ✅Anlatım✅ ➡️Partner Linkinden Kayıt Ol ➡️KYC1 Tamamla. (TC NO, AD, SOYAD) ➡️TEK TEK ETKİNLİKLERE KAYIT OL (YILBAŞI VE YENİ KULLANICI ) ➡️Vadeli İşlem Yapmak için Herhangi Bir Miktar Yatır ➡️ Vadeli İşlem Gerçekleştir Gereken Hacimleri Tamamla ➡️Ödülleri Kazan 💲1000$ Hacim Yap. ( 30$'a kadar vadeli İşlem bonusu ) 💲10.000$ Hacim Yap. ( 50$'a kadar vadeli İşlem bonusu ) 💲50.000$ Hacim Yap. ( 100$'a kadar vadeli İşlem bonusu ) 🎁 Ödüller anlık geliyor. ❕ Hacimi tamamladıktan sonra ana ekrandaki Rewards Hub ( Ödül Merkezi ) kısmından bonusu claimleyebilirsiniz ! ❕Mobil Uygulamadaki Bannerlara Tıklayıp Her Etkinliğe Katılmayı Unutmayın. !
✅PARTNER KAYIT LİNKİ:
BİTMART BORSASINA KAYIT OLMAK İÇİN TIKLA !✅
✅ YILBAŞI ETKİNLİK LİNKİ:
YILBAŞI ETKİNLİĞİ DETAYLARINA GİTMEK İÇİN TIKLA !✅
✅ YENİ KULLANICI ETKİNLİK LİNKİ:
YENİ KULLANICI ETKİNLİK DETAYLARINA GİTMEK İÇİN TIKLA ! ✅
ÖDEME KANITLARI
kurallar gereği normal kayıt linki: