@Turkticaret.Net; Yaklaşık 2 ay gibi bir süredir TürkTicaret firmasını kullanmaya başladım. 2 Domain alımı gerçekleştirdim. Sonra bir kampanya olduğunu görüp Host paketi de aldım. Aldığım gün pişmanlığımın ilk günüydü. Alan adı alana xyz hediye ettiklerini söylediler bir domainime verip diğerine vermediler. Sorduğumda sepetinizde yokmuş sizde almışsınız geri veremeyiz diyip yattılar üstüne. Neyse dedim. Hostinge bağlı 2 domain var birinde asp çalışıyor windows server kurulu plesk üzerinde diğerinde c panel kurulu php çalışmalarım var. Her ikisinin de panelleri sınırlı erişim. En basitinden php ayarlını düzenlemek istiyorum olması gerektiği yerde yok. Başka bir firmadaki hostumda var ama türkticarette yok. Yazıyorum desteğe tabii ertesi gün dönüyorlar. Bize istediğinizi söyleyin biz burdan açıcaz yanıtını alıyorum. Neyse böyle böyle 2 ay oldu hep buraya yazmak istedim ama yazmadım .Bugün bardağı taşıran son damla oldu. MSSQL kurdum plesk panelime. Elimdeki DB tablosunu içeri aktarıcam bir baktım ki içeri aktar butonu yok. Gittim diğer hostuma baktım normalde olması gerek ama yok. Youtube açtım herkeste var türkticarette yok. Sabır çektim desteğe yazdım. Huylarını bildiğim için de aradım. Hemen iletiyoruz efendim talebinizi dediler. Üzerinden 5 saat geçti tekrar yazdım wp hattına bu sefer tekrar iletiyoruz dediler. 8 saat geçti tekrar yazdım iletiyoruz dediler. 5 dk önce yanıt gelmiş talebime ilgili birime ilettik diye. Ben 8 saattir bu cevap için mi bekliyorum?
Müşteri destekleri berbat ne zaman talep açsam ertesi gün sabah 9 da yazıyor gün içi ne kadar destek talebine cevap yazsam yada açsam ertesi gün sabah olmadan yanıt alınmıyor. Bu süre bazen haftasonu ise 2 3 günü buluyor. Sözde hosting firması olduklarını söylüyorlar. Böyle firma mı olur. Helal olsun gerçekten. İnternette zibilyon tane yere reklam basacağınıza şirkete adam alın da destek taleplerini çözüme kavuşturun. Yeter vallaha.
-----------------------------------------------------
GÜNCELLEME (25.12.2023) :
Öncelikle R10'un değerini bir kere daha anlamış oldum. Normalde müşteri hizmetlerine mağdur olduğumu sürekli anlatsam da bir aksiyon alınmamıştı gerçi bu durum farklı müşteri hizmetleri ile görüşmemdenve onların da çok fazla insan ile uğraşıyor olmasından sebep onları da suçlamıyorum ama bir neticeye ulaşmamıştı. Fakat burada bu konuyu açtıktan hemen sonra TürkTicaret firması R10 üzerinden PM yoluyla iletişime geçerek detayları öğrenmek istedi. Detayları ilettikten sonra ise gün içerisinde kapsamlı bir rapor sunarak yaşanan mağduriyetlerimin hepsinin sebebini ve sonrasında alınan aksiyonları teker teker açıkladılar ve samimi bir şekilde yaşanan bu olaylardan dolayı özürlerini de ilettiler. Gerçekten memnun oldum tüm bu şeylere rağmen. Ayrıca mağduriyetimle ilgili hesabıma telafi amacı ile hizmet uzatması tanımlayacaklarını iletiler kendilerine bu yapıcı davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Bazen yaşanan tüm olumsuzluklar hatanın kabul edilmesi ve gerekli açıklamaların yapılmasıyla kolayca çözülür

. Umarım tüm bilişim sektörüne hizmet veren firmalar R10'un değerini bilir ve buraya kulak verir. Benzeri davranışları buradaki tüm firmalardan ve Ticaret sahiplerinden bekliyoruz. Tekrardan teşekkür ederim
@Turkticaret.Net;