shentaweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

yapı olarak biraz eski ve düzensiz görünüyor. İlk defa yapılışa göre, durum bandında güzel denebilir. UI UX açısından değerlendirerek geliştirmelerinizi yapmanız sizin için çok daha sağlıklı olacaktır. Her zaman front-end'e önem verin. Back-end fonksiyonları bir şekilde halledilir. Ayrıca nicepage bağlantılarını da kaldırmanızı ve mümkün olduğunca eklentisiz geliştirmenizi öneririm. Saf halinde ne kadar az eklenti olursa kullanım açısından bir o kadar da yararlı olacaktır.

Başarılar, ilk denemeye göre güzel olduğunu söyleyebilirim.
Teşekkürler yarın ilk iş yorumunuzdaki yerlere bakıcam , ama dediğim gibi butonlar baglantılar sayfalar tam bitmeden koymadım. Renk düzenide aynı wordpress güzel tarafı istediğin zaman istediğin gibi düzenle.
MKH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Logo biraz büyük geldi gözüme ilk bakışta, kullanılan font çok ciddi göstermiyor, bir de en aşağıdaki creator rozeti profesyonel görünüm vermiyor onun dışında fena değil.
Teşekkürler daha uygun fontlara bakıcam cretor yazısını kaldıracagım yeri bulamadım bir türlü
ozgur_medya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Diğer arkadaşlarla aynı fikirdeyim hocam, biraz eski görünüyor.
Galiba biraz eski kafalıyım hocam Sade olsun istiyorum google da cok inceledim ve cogu ajansınki asırı karısık ve ben büyük header tarzı site sevmiyorum birazda ondan dolayı sanırım