brooklynin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eyvallah sagolasin eksik olma 2 gun once tamamladigim dogudan batiya batidan tekrar doguya Amerika turu yaptim Iowa ya gitmedim ama wyoming den nebraskada vakit gecirdim wyoming de bir tek yellow stone park var baskada bisey yok bol bol ruzgar tribunu ve geyik gordum yav kardesim oralar ne oyle ya yozgatin ucra kosesindeki koy kasabalar bile daha cok keyif verir bunaltici degildir bison Dan koca koca geyiklerden baska bir sey gormedim karnim acikti girdim bir ara dandik yola 2 saat surdum onume eski altin madeni cikmazmi 2 saat geri surdugumemi yanayim geyiklerden zikzak cizerek araba surdugume mi ama.cok keyifli bir tur oldu Iowa ya da ugrarim.insallah butun eyaletlere ugramadan amerikayi terketmeyecegim gitmedigim 5 eyalet kaldi ama en onemlisi alaskada 5 6 ay kalmayi dusunuyorum soguk yerleri seviyorum iowaya bizden selam
aynen hocam cok guzel yerlerı var. bende gecen hafta canım sıkıldı dedım ıowa nın sehılerını gezeyım. 3 tane sehir gezdim ama hosuma gıden hıc bır seyde olmadı bende senın gıbı tum sehırlerı eyaletlerı gezmeden donmem tr ye ıowanın tek sevdigim yonu az nufusu var ınsanları cok samimi ve hayat ucuz en onemliside turk yok denecek kadar az . o yuzden burda kalmayı tercih ettim simdilik. yarın bir gun ssn ve calısma ıznı gelınce ona gore farklı eyaletler deneyebilirim.