Google içinde büyük değişikliklere gitti yeni gelen yeni yetmeler politika kuralları ile oynayınca şuan bu durumu yaşıyoruz. takır takır işleyen sistem nasıl saçma sapan bir hale gelir izliyoruz. dışardan devasa gözüken ''GOOGLE'' aslında koca bir çöp yığını.
Ağustos ayından itibaren gelen her güncelleme daha da kötü hale getirdi google ads'yi daha ne kadar kötü olabilir derken her geçen gün daha kötüye gidiyor.
Kötüye giden şey ; threesold çalişanlar ve 2d ile milletin kartiyla para yükleyenler için. Şuanda olmasi gereken gibi, hatta eksik bile.
3D dişinda ödeme kabul etmemeli, otomatik ödemelerde ayni web sitesi ile 2. bir hesapta reklam yayını yapılamamalı.
Bing'de olduğu gibi her hesap kimlik onayı değil, crypto borsalarinda olduğu gibi ileri seviye yüz okuma, kimlik, kart onayli olmalidir.
Şuan bile çok sıkı değil. Olması gerekene doğru gidiyorlar.
Yapılan güncellemeler doğru karar ama eksik.