Merhaba. Bir network marketing şirketi için site çalışmaları yapacağım. Kısaca şöyle özetleyeyim. Adayların iş incelemesi için tanıtıcı ve eğitici bir site olacak. Wordpressle yapılacak. Eğitim tüneli olacak. Eğitim tünelinde videolar olacak. Bazı videolar Youtube linki olarak bazı videolar direk yüklenebilir. Hepsi Youtube linki olarak da gömülebilir. Sitede biraz resimler ve yazılar olacak. İş hakkında bilgi sahibi olmaları için belli başlı dosyalar yani PDF'ler yüklenebilir. Bu site şirketin distribütörlerine gösterilecek. Bu siteden isteyen distribütörlere bu siteden yapılacak. Mesela A kişisi distribütör bu siteyi beğendi ve dedi ki bu siteden bende istiyorum. Aynı siteden o distribütörede yapılacak ve o distribütörün resmi ve Whatsapp numarası eklenecek. Tasarım, videolar ve diğer bilgiler aynı olacak. Yani 40 50 tane sipariş gelse dahi bu şekilde sırayla yapılacak. Reseller yani bayi hosting mi almalı? Yoksa distribütörler için ayrı ayrı hosting domain paketleri mi tercih etmeli? Sitelerin hızlı açılabilmesi için hangi faktörlere dikkat etmek gerekiyor? Firma önerileriniz var mı? Ne tür hosting almalıyım? Teşekkür ederim. İyi çalışmalar.