pirovn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5-6 senedir sorunsuz kullanmış olduğum türknet aboneliğimi farklı konumda bulunduğumdan dolayı 2. bir abonelik yaptırdım ve bağlattığım günden beridir (3 ay olacak) 2 günde bir destek talebi oluşturuyorum internet hızıyla alakalı. Ping oyunlarda 110 ms yi görüyor hep. Her destek talebine aynı cevabı gönderip duruyorlar. Cevap ise "Kablolu bağlantı yapınız". Şaka gibi resmen ben wifi ile herhangi bir siteyi ziyaret dahi edemeyecek miyim? Oyunlarda 110 ms ping görmek zorunda mıyım? Telefon ile görüşme sağladığım müşteri temsilcileri de bilgisiz ne yazık ki. Destek ekibimiz inceleyecekler diyip duruyorlar. Çözüm üretecek bir Allahın kulu yok mu orada? İnternet hızım güncel bu şekildedir. Pc de deniyorum aynı mobilde deniyorum aynı. İndirme hızını etkileyecek herhangi bir durum da yok şuan. Aynı durum da olan var mı acaba?

İnternet hızım:

eğer kablolu bağlantı ile siz vaad edilen hızı alıyorsanız modeminizi değiştirmeniz gerekebilir. Wifi bağlantı hızınızın düşük olması ile TurkNet ‘in bir bağı olduğunu düşünmüyorum.