merhaba ben aralık başında kayıt oldum sonra ne zaman başlar eğitim sınav diye sordum biz size haber veririz dediler aralığın sonuna geldik neredeyse 1 ay oldu arayan soran yok süreç böyle mi işliyor ne yapmam lazım
Ben biraz daha araştırdım. Sürücü kurslarının çoğunluğu kapasitenin üstünde kayıt alıyorlar ve keyfi davranıyorlar. Muhtemelen sizin kaydı da henüz sisteme girmemişlerdir. Bunların özel mstk modülleri varmış kayıt olduğunuzda buradan bilgileri meb'e gönderiyorlar ve teorik dersler bitince harcı yatırıp 15-20 sonra e-sınava giriyorsunuz.
Üsteleyin aramalarını beklemeyin yoksa sallarlar diye düşünüyorum. Aralığın başında kayıt olduysanız ve teorik dersleri almışsanız çoktan harcı yatırıp randevu almış olmanız gerekiyordu. Milletin yönetmenlikten, sistemden haberi olmadığı için mesaj gelecek falan diye geçiştiriyorlar. Anlamıyorum bunları nasıl denetliyorlar. Dünyanın parasını indiriyorlar. Hiç yoksa ayda 1-2 milyon ciroları var. Bunlar aç gözlülük yapıp her kaydı aldıklarında insanlar da mağdur oluyor haliyle.