Hocam Türkçeni mutlaka geliştirmeni tavsiye ederim, ilk olarak 1. Kişi ağzı ile konuşmuşsunuz sonrasında 3. Kişi agazı ile. Size tavsiyem uzak durun bu sektörden daha çok cebinizdeki paradan olursunuz şu dönemde kimse sizden APİ almaz. Kapanma meselesi ise Sunucu firması kaynaklı başka sorunuz var mı ?
teşekkürler tavsiye için api satmak değil amacım aslında sadece takipçi satışı üzerine düşünüyorum ancak piyasadaki yazılımlar genelde dış apilere (servis veren bilinen büyük sitelere ait) bağlı bir şekilde kendi apilerini de sunuyor.
yazılımın çalışma prensibi konusunda dış etkenlere bağlı kalmak istemiyorum panel açılmaması kadar saçma bir durum olamaz.
o sebeple kendime yazılım hazırlamayı düşünüyorum sistem zaten çok zor değil sadece tema yaptırmam gerek
Müşteri kaynağından yazılıma nasıl bir atlayış..
yazılımcıyım hocam kendime site açacağım da yazılımını kendim hazırlamak istiyorum onu atlamışım
müşteri kitlesine ulaşamazsam boş yere uğraşmış olmak istemiyorum ek olarak seo çalışması gerekecek ise iç seo ya önem vermek gerekli yazılımda
f5 Türkçe bu olsa gerek

anlaşılan arkadaş daha apinin sunucunun smm panelin ne olduğunu bilmeden yazılım işine girişmeye kalkmış anladığım bu
sen önce instaboom Takipçi paneli havuz sistemini sonra api mantığını araştır gel
daha önce kişiye özel yazılım hazırladığım oldu hocam 2-3 defa biliyorum ne olduğunu merak etmeyin

sorduğum soru sadece müşteri kitlesine reklam üzerinden mi yoksa google seo ile mi ulaşılıyor bu gayet basit bir soruydu.
15 saat üzeri uykusuzdum ifade edememişim geri kalan kısmında kendimi bayağı yorgundum. maşaallah bu ne linç sevdası toxicon diye değiştirelim forum adını
en iyisi bildiğimiz yoldan gitmek anlaşıldı teşekkür ederim.