@odeaweb Bu zaman kadar yazmayayım dedim ancak artık gerçekten son derece rahatsız olmaya başladım. Uzun zamandır çalışıyorduk ve yaşadığım sorunlar sebebiyle artık ilişiğimi kesmiştim. Dedim ki aradan 3-4 ay geçti belki düzelme olmuştur hadi tekrardan hizmet alalım.

Dün geceden bu saate kadar bu üçüncü kesinti ve artık işlem yapamaz hale geldim. Tüm sitelerin hepsi offline moduna girmiş durumda. Bir kişi yüzünden bu kadar müşteriyi mağdur edemezsiniz.

Saldırı kesinti işlemi bittikten sonra satın alınan hizmet içeriğinde olan tüm yedeklerimi alacağım ve hizmet iptalini gerçekleştireceğim. Ödenen ücretin de geri iadesini talep edeceğim. Bu son idi artık bütün işlerim alt üst oldu.

Sabır da bir yere kadar, para almadan kimse babasının hayrına bana hizmet sağlamıyor. Bende size kuruşuna kadar ödeme yapıyor isem kusursuz hizmet anlayışı odaklı tam hizmeti de satın almak isterim. Eğer ki hizmette kusur var ise O zaman bu hizmeti sunmayacaksınız!

Bu durumu gerekli olan tüm platformlar dahil olmak üzere yasal boyuta da taşıyacağım BTK buna dahil ve gerekli olan şikayetimin de sonuna kadar arkasında olacağım.

Rezillik de bir yere kadar ...