10 YILDIR deutz, volvo ve otokar sektöründeyim.
Bursa da kauçukcu var sizin sektörde tedarikçimiz MEK-PAR belki tanırsın.
Title yi o şekilde neden yapıyorum biliyormusun yabancı bir site var aynı şekilde kullanıyor ve hep önde çıkıyor onu örnek aldım normalde bende tek numara yazardım ama baktım olmuyor değiştirdim.
Bu şekilde daha etkili olduğunu gördüm.
Firma olarak 10'dan fazla marka için yedek parça üretimi yapıyoruz. E-ticaret tarafında son 2-3 yıldır faaliz. MEK-PAR firmasını duydum ama ilişkimiz var mı bilgim yok açıkçası.
Dediğiniz gibi bazı firmalar bu şekilde başlık kullanmış ama zamanında bende OEM numaralarını aynı şekilde kullandım fakat pek bir faydasını göremeyince teke düşürdüm. Benim de örnek aldığım yabancı bir firma var ve her OEM numarası için sayfalama yapmış. Ne zaman arama yapsam hep ilk sırada bende denemek istedim kafamda ki soruları gidermek adına da konuyu açtım. Bakalım denediğim üründe diğer OEM numaraları sıralama alırsa ürünlerin tamımı için aynı yolu izleyeceğim.