Dipnot: Bu işi mesleğe çevirmiş arkadaşlar şimdiden konudan çıkabilir benim sözüm bu iş için sermayesi olmayıp 1.000tl ile veya en kötüsü 100tl ile 1m tl domain satmaya çalışan arkadaşlara teşekkürler 🙏 ……….

BEYLEEEERRRRR NAPIYOSUNUZ SİZ YA
Kardeşim paranızı çöpe atmayın yazık günah valla ya bakın domain adresleri alıp duruyorsunuz e ticaret işiyle uğraşırsın alman gerekiyordur baktın site iş yapmıyor gider satmaya çalışırsın ama siz gidip domain adresi alıp para kazanmanın peşindesiniz ihtimal oranını söyleyim %1 kazanç %99 kaybedersiniz niye! EnİyiTatilYerleri.com misal gidip böyle bir domain adresi almazsın bende olsam almam ama adamın aklına geliyor bakıyor yapan yok gidip bunu alıyor herkesin aklında kısa domainler para ediyor vs diye bir algı var yanlış! Giriyorsun backorder sitelerine zibilyontane 4 haneli anlamsız .com adresleri var hani deli gibi para ediyorsu gavura koyar mı adam bi satın alıyor 25$ dan 10 sene bizim Türk de bi aynı şekil alsa ileriye dönük yatırım 300tl * 10 sene 3.000tl para yapar yazık günah bitane de değil bu bildiğin KUMAR gibi hatta bir farkı yok aldıkça alasın gelir benim bir konum var oraya bakın abuk subuk domain adresleri ben öyle yatırım için vs almadım ihtiyacım vardı aldım şimdide ihtiyacım yok öyle açtın konu işte demek istediklerime lütfen kulak verin bu işin piri olmuş adamlar var öyle işte tatil kelimesi hop bide bide sepet tatilsepeti.com satarım diyip alıyorsun ama %1 ihtimal satarsın oda adamın biri proje yapmak isterse okuyup anladığını düşünüyorum güzel kardeşim yatırımını dropspipp yap hisse al altın al baktın yılbaşı yaklaşıyor piyango bileti al dışarı da sat la git su sat la ama domain tuzağına düşme he benim çok param var aslanım sanane diyorsan ayrı konu alabildiğin kadar domain almakta serbestsin benim sözüm cebinde 1.000tl olup 800tl domain alan arkadaşlara teşekkürler okuduğun için.