escapist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bencilce bir durum anneniz hasta siz kalkıp abdye iltica ediyorsunuz Allah korusun annenize bir şey olunca cenazesinde mezarına toprak atamayacağınız gerçeğini göreceksiniz.

not; ilticaya özenen arkadaşlar unutmayın Türkiye Cumhuriyeti bir çok zorlukla kuruldu ve bir çok zorlu imkanlarla mücadele edip bugünlere geldi, evet bu durum da şuan herşeyde kötüye doğru bir gidişatımız var, ancak siz kalkıp Türk Kimliğini silip Abd de ben uşak olurum demeyin Atalarınız bu toprakları size bıraktı, İltica etmek için bir sebebiniz yoksa zaten deport yersiniz.

ekonomi kötü diye giriş yaptığınız da maximum 1 ay için de deport yersiniz, arkadaş şans eseri kalmış bu deport yemeyeceği anlama gelmez Trump başa gelirse olacak şeyleri belli ve umarım gelir.
bunu nerden bılıyorsunuz ? anneme suan kız kardesım bakıyor. sanırım konuyu tam bilmediginiz icin eksik yorum yapmıssınız.allah gostermesın ki diyelim annem vefat etti. istedigim an biletimi alıp tr ye donebiliyorum. tr de donme konusunda abd hic bir sekılde sınırlama koymuyor. buradaki tek sorun tr dondukten sonra abd ye tekrar ıltıca edemıyorsunuz. bır kac kısıden 2 kere iltica edip abd ye girdiklerini duydum ama teyitli bir bilgi degil.

bunun ıcın evraklarınızı burada hazırlayan turkler var. ayrıca en yakın mahkeme 2-3 sene sonrasına verılıyor. hadı dıyelım ki 3 senekı sonrakı mahkemede deport yedi. mahkeme senı deport ettıkten sonra ust mahkemeye basvuruyorsun. oda red verırse onunda bır ustune basvuruyorsun ve buradada turkıyedeki gibi mahkeme işleri cok cok yavas suruyor. yanı bır deport ıcın bıle 10 sene mahkemelerde ugrasıyorsunuz.

bilmediginiz konular hakkında yorum yapmayın bence hocam. suc ıslemedıgı yada kurallara uymadıgı haricinde 1 ay ıcınde deport yıyen 1 allahın kulunu gosterın bana size 1000$ gonderıcem wu uzerınden

ve son olarak size gore BENİM BENCİLLİGİMDE SİZİ HİC İLGİLENDİRMEZ hocam. bilmediginiz seyler hakkında ınsanları suclamayın.