Ben beğendim hem mobilden güzel duruyor bende sayfa yapısı tasarımın yapısı güzel
Değerli görüşünüzü vakit ayırıp buraya yorum olarak ilettiğiniz için teşekkür ederiz. İlettiğiniz önerileri ve görüşleri not olarak aldık. Sizlerle büyümeye ve gelişmeye devam ediyoruz... Saygılarımızla.
Hocam merhaba. Öncelikle satış konusu fazla uzun, mouse'un tekerleğini çevirirken yoruldum. Referans olarak da çok fazla yorum almışsınız. En azından forum içinde fazla yorum sayısına sahip üyelerin yorumunu alıntılarsanız daha iyi olur. En üstteki görselde efsane yılbaşı ibaresinin yanındaki şeritlerde de, efsane kasım yazıyor. Bu da alakasız olmuş. Teşekkür yorumlarını da çok fazla alıntı yapmışsın. Dediğim gibi, forum içi tanınmış kişilerin yorumları daha etkilidir. Herkesin yorumunu yayınlama derim. Ekibini de belirtmene gerek yok. Özetle çok çok uzun hocam.
Değerli görüşünüzü vakit ayırıp buraya yorum olarak ilettiğiniz için teşekkür ederiz. İlettiğiniz önerileri ve görüşleri not olarak aldık. Sizlerle büyümeye ve gelişmeye devam ediyoruz... Saygılarımızla.
Merhaba hocam renk seçimi ve renk uyumu çok güzel. Tasarım olarak ise daha özgün farklı tasarımlar yapılabilir diye düşünüyorum.