Site adresi: tıkla
Sitenin aylık getirisi: yok
Sitenin açılış tarihi:
DA / PA Değerleri: bilgim yok
Kategori / sitenin içeriği: webmaster forum
Günlük hit sayısı:
Ziyaretçi kaynağı: %80 google - %20 telegram vs
Domainin yaşı: bilmiyorum ( Ocak ortasında domain bitiyor yenilenmesi gerekiyor)
Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Tüm içerik satılık
Hosting dahil mi?: Evet
Banlı olduğu sponsor var mı?: Bilinen hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı?: Bilinen hayır teyit ediniz
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?:evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: süresiz
Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?:bilinen hayır
Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller:

Yaklaşık 9 aydır bende çok ilgilenemedim ilgilendiğim dönemlerde günlük hitinin 200-300 e çıktığı oldu ( SS leri mevcut atabilirim)
Siteyi forumdan bir arkadaştan aldım xenforo temaya sahip domain Google domain kayıtlı transfer edebilirim

Sitenin yanında ekstra

Instagram sayfası : https://www.instagram.com/trmasterne...Q5ZDc2ODk2ZA==

Telegram grubu verilicektir (150 üye)

Birçok konuda ilk sıralardadır reklam girilmiştir ( telegram alım satım gruplarında vs)

Düzenli bir getirisi yoktur ara sıra premium üyelik satışı oluyor ancak çok küçük meblalar

Hosting sponsoru mevcut 2-3 ay daha devam edebilirsiniz sponsorluğunda devam eder muhtemelen
Benden önceki sahibi 600 bot ile başlatmıştı forumu üyelerin 600 ü bot kalan 309 u gerçek kullanıcıdır teyit sağlanabilir
Oldukça şeffaf olarak satış yapmak istiyorum ancak sektör çok anladığım bir sektör değil aklınıza takılan bir şey varsa sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım

Konu görüntülenmesi

Fiyat: xxxx ₺ tekliflere açıktır r10 üzerinden veya WhatsApptan detaylı bilgi alabilir teklif iletebilirsiniz

TIKLA WHATSAPP