VORTBAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz de haklisiniz hocam. Ben yazdiginiz gibi yorumlara gayet samimi yaklasiyorum. Insanlar artik sıkılmis bu tur konulardan. Internet d0landiricilarla dolu. Amma benim yaptigim gercek bir is modeli. Cok fazla para kazandiran ve tukenmez bir sektor.
Yöntemle ilgili sorun yok. Dediğim gibi kazanıyorsunuzdur ama bunu paylaşma noktasında samimi bulmuyorum. Sizi hatırlıyorum ben, yine bu işle ilgili bir konu açıp bir şeyler anlatmıştınız. Epey bir okumuştum, netice olarak bu işte para var ama çok sağlam bağlantılarınızın olması lazım falan gibisinden bir şeyler söylemiştiniz yanlış hatırlamıyorsam. Yani şimdi tekrar konu açıp para kazanmak çok kolay, hepiniz yapabilirsiniz diyorsunuz ya hani, işin içine girince 2-3 yıl emek vermemiz gerektiği gibi, dil bilmemiz gerektiği gibi farklı faktörler ortaya çıkabiliyor birden. %100 şeffaf bir şekilde, maddeler halinde bu iş için gereklilikleri, yöntemleri, siteleri, aşama aşama hepsini anlatacak durumunuz var mı? Yok Zaten beklentim de yok benim düşüncemi yazmak için girdim konuya sadece.