Gerçek olduğunu sanmıyorum ki bilimsel olarak da depremleri saatler hatta günler öncesinden tespit edilmesinin şuanda bilinir bir yolu yok.
Geçmişte attığı bir kaç postuna göz gezdirdim ve kandilli veya diğer başka kaynaklarda deprem kaydını göremedim.
Zaten kendisi de paylaşımlarını genelde bir deprem ülkesinde her an gerçekleşmesi beklenen değerlerde sunuyor (2.0-3.5 arası)
net bir tarih aralığı ve net bir konum vermediği içinde tutanları paylaşıyor.
Tutmayanları da "Ben söylediğim için makamına saygılı olmayan insanlar verilere işlememiş aslında oldu" şeklinde lanse ediyor.


Veya bir diğer olay ise verdiği değerlerin çok aşağısında olan depremleri "ben söylediğim için bu kadar düşük gösterdiler" diyerekten üstleniyor.



Bu iş bu şekilde sosyal medya fenomenliği ile yapılmaz. bir yolunu bulduysa bunu matematiksel olarak ve bilimsel olarak akademik makaleler ile sunması gerekiyor. bu durumda yaptığı hesabın doğruluğu daha net olarak ortaya çıkacaktır.