Hocam dediklerinize katılmakla birlikte, tam tersi durumlarda azımsanmayacak kadar fazla. Sizi tenzi ediyorum r10 da hizmet verecek arkadaşların bence yetkinlikleri sorgulanmalı ve üyelikler dahi aylık ücretle yapılmalı. Okadar çok hizmet aldımki forumdan. Seocuyum diyen arkadaşların filmlerinden çok sıkıldım. Adam 20 gün sadece 3 makale girmiş siteme 1 ay boyunca başka hiç bir şey yapmamış. 2. ayın parasını istiyor. Yada anlaştığımız son cümleye kadar saniyesinde cevap verirler ama parayı attıktan sonra bir hafta ulaşamadığım insanlar var. Bizler hizmeti yorumlara göre alıyoruz yada referansla ama ''kavun değilsiniz ki koklayalım''. Yetkinlik yok hiç bir şey yok yorumlara bakıyorsun sanki seoyu bulan adam. Hizmet alıyorsun komik,komik haller tavırlar. İşini layıkıyla yapan mutlaka vardır ancak hepsinde sorun yaşadım mutlaka yaşamadığım emin olunki olmadı.Özgün makale ilanı açarlar,alırsın hepsi ai içerik. Yabancı makale alırsın özgün kendim yazdım der ai içerik. Bence artık forumun temizlenmesi lazım. Profesyonel insanlar ilan açabilmeli bence. Ayrıca o bahsettiğiniz müşterileride emin olun işi bilmeyenler bu hale getiriyor. Adam bilmiyor, görmemişki gerçek hizmet nasıl olur,bilse zaten kuralları bilir.