Site adresi: Site satıldı ödeme alındı.
Sitenin aylık getirisi: Adsense alamadım önceden vardı. Forumda birkaç arkadaş garantili alırım diyor. Özel reklamlar aldım onların kalkmaması lazım. Sitenin açılış tarihi: Ortalama 5 yıl DA / PA Değerleri: DA: 22 PA: 32
Kategori / sitenin içeriği: Evcil hayvan blogu
Günlük hit sayısı: Metrica kurulu 1200-1500 arası. Bir kelimede düştüğü için bu seviyede. Onda dalgalanma var çalışma yaptığım için yoksa 1700 e kadar çıkıyor. Ziyaretçi kaynağı: % 95 google Domainin yaşı: 5. yılında ve 2029 a kadar regli Fiyat: 60 000 tl Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller: Whatsapp: https://wa.me/+905394723131
Mutlaka okuyunuz
Footer linkler ve bannerler kalkmaması lazım . Bunun dışında toplamda 10 tane olmasa da 10 a yakın tanıtım yazısı vardır. Her yıl ödemesi alınmaktadır. ( Tanesi 1000 tl) Kısacası yıllık yenileme yapılıyor. Kalıcı tanıtım yazısı yoktur. Menü linkler vardır hepsi parayla satıldı. Footer link 3 aylık 1000 tl ve 6 aylık 1750 tl'den satıldı bunlar süresi dolana kadar kalmalı. Menü linkler ve tanıtım yazıları da süreleri bitene kadar kalmalıdır. Hepsini kimden aldığımı söyleyeceğim onlara süresi gelince yenilersiniz paranızın bir kısmını çıkarırsınız. Domain zaten 2029 a kadar reglidir.
Sitede 862 özgün yazı bulunmaktadır. Bazılarının uzunluğu 2000-3000 i buluyor. Siteyi en iyi semrush ile analiz yapabilirsiniz. Çok kaliteli bir site olduğunu zaten göreceksiniz. Almak isteyen alır alınmazsa da çalışma yapmaya devam ederim.