mertzafer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bunu zaten söyledim başta benim tartışmayı uzatma nedenim bu değil. Başta zaten gelecek sistemin öneminden bahsettim. Mantıksız bir sistem yarar değil zarar getirir. Benim uzatma nedenim gelip bana hacim ne bilmezsin kriptoya hayatında bi kere yatırım yapmamışsındır vs. Gibi sözler söylemeniz. Bu olay bal gibide piyasaya hacim getirebilecek bir olay.
kardeşim bana hacim konusunu öne süren sensin durduk yere ben sana hacimden ne anlarsın demedim asla, ve evet söylediklerimin arkasındayım çünkü bizim her şey den önce bizim paramızın hacim yapma imkanı çok zor çünkü onların 1 parası bizim 30 paramız ediyor bu birincisi zaten, ve büyük coinler de zaten hacim olmaz bunu sende biliyorsun coinler trilyon dolar değerinde bizim ülkenin bütün parasından fazla hacimi var çoğu coinin yine bir etki edemeyiz buda 2, diyelim ki ettik herkesin 1 coine yoğunlaşması lazım o vakit belki etki ederiz e buda zor herkes kafasına göre ayrı ayrı coinleden ticaret yapıyor hatta bazıları direk elinde ki coini gönderiyor komisyon için ucuz coin aramıyor, yani bu konu olmasından çok; olması zor olan bir konu ben bunu savunuyorum, sen demiştin ki arzı az olan coinlere yatırım yapılsa tamam da kim yapacak sen veya ben hangimiz hayatımız boyunca gidip transfer ticaret yapar iken gittik küçük bilinmeyen bir coin ile yaptık, yaptığımız coinler bellidir başta trx ltc btc eth sol böyle coinlerdir bunları da kıpırdatmak çok zordur zaten yani ben diyorum ki söylediğin konu bence olması çok zor olmaması daha ihtimal bir konu ve bu söylediklerimi mantıklı buluyorum