hocam valla kusura bakma ama aşırı cahil bir insansın umarım en kısa zamanda bu cehaletten kurtulursun 1 muz hesabı bile işe yaramamış. Vergiyi savunduğum falan yok yukarıda da zaten vergi sisteminin geliş şeklinin önemini vurguladım ama işte nafile cehalet kötü bir şey. Ama benim şu cahil insanlara laf anlatmaya çalışma huyum daha kötü. Sen bu kafayla devam edebilirsin yaşantına zor olur gibi duruyor ama sana hayatında başarılar.
Kardeşim bu benim sana son mesajım söylediklerini kendi üzerime alınmıyorum çünkü ben öyle birisi değilim ama bu yazdıklarında ki eleştiriyi kendi üzerine yap ki doğru yolu bul, cahil olan sensin konunun başında benim fikrim ortadaydı söylemek istediğim ortadaydı sen cevap vermek için cevap verip hafif te siyasi bir dil ile bana cevap verdin. savunduğum şey hem doğru hemde olması gereken bir şeydi, normal sıradan bir insanın evet doğru diyeceği fikrimi senin gibi cahil bir insanın mantıklı bulması zordur, o yüzden seni yadırgamıyorum, sonra konuyu büyütüp haklı olmak için de farklı farklı argümanlar geliştirdin buda cahil insanlarda olan bir hırs göstergesidir konuyu sen büyüttün sen uzattın cevabını da aldın insanlara bulaşma ki haddini bildirmesinler buda sana tecrübe olsun