Zeqap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her gün biraz daha iyi düşünmek için yediğin meyvenin ve taklidini yaptığın şeye lütfen bizi de ekleme sende kalsın onlar 😄🤣
Yine aynı kelimeleri sarf etmişsin sana sıkılmadan sabaha kadar burada cevap verip cahilliğine ve çocukluğuna +1 seviye ekleyeceğim yine haklı olmak için konuyu daha fazla genişletip haklı olmaya çalışıyorsun gerçekten rezil oldun hala cevap veriyorsun 😄😄 demek ülkeyi kalkındırmak için kara parayı dahi hesaba katıyorsun bana muhaliflik üzerinden eleştiri yaptın ama kusura bakma ülkeyi buralardan kalkındırmaya niyetlenecek kadar da destekleyici olamam ama sen sonuna kadar destekleyicisin anlaşılan 😄😄😄, bunlar çok ayrı konular ayrı detaylar, haklı olmak için başka şeyler ekleme konunun başında ben ve bir kaç kişi konu ile alakalı vergi sisteminin zor olacağı bunun gelecek sistemin yatırımcıya kolaylık getirecek şekilde olması gerektiğini savunduk sen ise konuyu nerelere getirdin şuan bana savunduğun şeyin konunun başlangıcı ile bir alakası yok,

Sen vergiyi savunuyorsun ben ise bu piyasanın volatilite olduğunu yatırımcı nın çok zor kazandığını bazen 10 kere kaybedip öyle 11 ci de kazandığını bu yüzden getirilecek vergi sisteminin çok iyi bir sistem olması gerektiğini söylüyorum sen hala yok şu coin yok bu hacim 🤣🤣 birde utanmadan kara parayı da hesap etmişsin haklı olmak için harbiden biraz vicdan kardeşim, ayrıca kimse senin gibi gidip aa şu coinin arzı az hemen bu coin üzerinden ticaret gerçekleştirelim diyerek parayı kimsenin kolay kolay bilmediği coin üzerinden göndermez ya btc ya ltc yada usdt yada trx böyle coinler üzerinden yapar yine tezin çürüyor sen hayatın boyunca coin ile para gönderir iken bu coinin arz ı düşük bu coin ile göndereyim dedin yoksa komisyonu az olan ve bilinen coin ile mi gönderdin. örneğin trx gibi söylediklerin ne konu ile alakalı ne söylenenler ile alakalı nede mantıklı nede tutarlı daha fazla sesin çıkmasın rezil üstüne rezil oluyorsun
hocam valla kusura bakma ama aşırı cahil bir insansın umarım en kısa zamanda bu cehaletten kurtulursun 1 muz hesabı bile işe yaramamış. Vergiyi savunduğum falan yok yukarıda da zaten vergi sisteminin geliş şeklinin önemini vurguladım ama işte nafile cehalet kötü bir şey. Ama benim şu cahil insanlara laf anlatmaya çalışma huyum daha kötü. Sen bu kafayla devam edebilirsin yaşantına zor olur gibi duruyor ama sana hayatında başarılar.