Hazır böyle bir konu önüme gelmişken burada herkese bir tecrübe aktarmak istiyorum müsaadenizle hocam.

Aynı şekilde ben de rekabet durumuna ilişkin bir yanıt sunmak istiyorum. Rekabetin mevcut olduğu piyasayı iyi bir şekilde tatmış olmanız avantajdır. Rekabet dediğiniz durum sonuç olarak sizlerle aynı mentalitede kişilerin/firmaların mevcut olduğu piyasadır. Örnek olarak, şuan benim kişisel olarak girmeye çalıştığım ve arka tarafta scriptini kodladığım bir projem var. Daha önceden girmeyi düşündüğüm piyasayla ilgili bilgim 0 üzeri 0'dı. Dışarıdan baktığımda tüm projeler birbirinin kopyası gibi gözüküyordu. Sonra bir gün bir tanesinde işe başladıktan sonra harbiden de hepsinin birbirinin kopyası olduğunu ve yeni şeylerle öne geçmek yerine sadece "reklam vererek" aynı pasta dilimlerini paylaşmaya yeğ olduklarını fark ettim. Rekabet olan yerde, rakipler pasta dilimi yiyecek kıvama geldikten sonra aynı dilimle devam ederler. Bu durumda kendinize bir dilim kapacak kadar farklılıklarınız olması gerekiyor.

Buradan çıkarttıklarım ne oldu peki?
- Öncelikle rekabete gireceğiniz ortam kendini geliştirse de gerçekten çok ağır işleyişler olabiliyor. Önde olacak kadar hızlı olmanız yeterli.
- Analiz yapın, çünkü genelde "Bu neden daha önce yapılmamış" dediğiniz şey onların aklına gelmemiş oluyor. Zamanında yapmadılarsa bir bildikleri vardır diyerek çok boşa afalladım akıllarına bile gelmemiş
- Ertelemeyin. Ertelerseniz, en ufak piyasa için google aramasında fikrinizin aynısı üretilmiş olabilir.
- Farklı piyasaları gözetin, farklı piyasalarda olan ve mantıklı gelebilecek şeyleri bulunduğunuz piyasaya yenilik olarak getirin. (Şuan benim yaptığım)

Bakın dostlar, çok samimi olarak belirteceğim. İlk başladığınızda yeri geldiğinde siz bile "galiba olmayacak" diyebilirsiniz. Sakın pes etmeyin, çünkü asıl engel olacak şey aslında yaparken aklınıza gelen bu düşüncedir. Bırakın sonunda kadar gidin, olmazsa "galiba olmayacak" değil "olmadı" dersiniz. Çünkü "galiba olmayacak" düşüncesinden sonra iki yollu bir sonuç gelecek karşınıza. "Olmadı" ya da "Oldu".

Kendi çalışmamla ilgili örnek vereyim;
Piyasada 5-6 tane şirket var. Bu şirketler birbiriyle daimi rekabet içerisinde. Ben bu rekabet ortamına dayanabilecek bir bütçeye sahip değilim. Hosting/Domain gideri dışında hiçbir bütçem yok. Bu durumu takiben rakip olmak yerine bu şirketlerin kullanıcılarının sorunlarını 2 yıl boyunca analiz ettim ve çıkarımlar elde ettim. Bu durumdan dolayı davranışımdan ötürü de çoğu kullanıcısı çalıştığım şirkette beni sever ve sayardı. Şimdi çoğu kullanıcıyla iletişimim mevcut ve aktif edeceğim projeyi dört gözle bekliyorlar. O 5-6 şirketin toplam kullanıcısına hitap edecek ve hiçbirine bir bütçe ayırıp rakip olmayarak onların dezavantajlarını kendime avantaja çevirerek bu piyasaya gireceğim.

O yüzden en büyük tavsiyem;
"Rakiplerin dezavantajlarını birleştirerek kendiniz bunları avantaj haline getirerek kullanıcılara sunun."

Okuduysanız ve bir kıvılcım yakabildiysem ne mutlu bana.

Umarım gününüz güzel geçer.