Zeqap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu hacim konusu senin tezini gayet net ortaya koydu ben hacim ne demek gayet iyi biliyorum, kalkıp değeri trilyonları bulan bir yere 3 5 milyon giriyor diye yükseliş geleceğini sanacak seviyede değilim, özellikle 30 tl miz onların 1 tl si ediyor iken bu 30 kat yine imkansızdır yani sen istediğini atsan buray yine de bu küçük düşünceni örtmez bu senin düşünce yapının en büyük göstergesidir zaten ne komik adamsın ya efe aydal ekonomi videolarını izle sen dostum 😄😄😄
1 Muz 2 Muz şeklinde anlatayım başka anlamıyorsun sanırım.
Şimdi tr de kripto paralar ile ürün almak yasak. Bu ürünler ev araba gibi yüksek şeyler. Neden yasak çünkü vergisi yok şimdi bu vergilendirme sonrası ürün almak serbest olduğunu varsayalım.
Şu an illegal paraları türkiyeye sokmak için güzellik merkezleri vs. Türlü türlü şeyler yapılıyor bu ürün olayı sonrasında olacak şey ney biliyor musun? Bu illegal paraları adamlar güzellik merkezine değil kripto para borsasına yatıracak oradan Türkiye de ürün satın alacak haliyle hem piyasaya milyonlarca dolar giriş olacak hemde ülke ticaretinde ufaktan da olsa bir hareketlilik olacak.(tahmini senaryodur) Ben kimsenin videosunu izlememe gerek yok hacim ne öğrenmek istersen gateio işlem hacmime bakabilirsin azıcık matematik biliyorsan kaç milyon dolara denk geldiğini hesap edebilirsin.

Hacim girdiği token veya coinin arzı ve adedine göre değişir. Piyasada 1 milyon adet bulunan coine sen 4,5 milyon dolar sok bakayım %kaç yükseliş getirisi oluyor. Bir konuda bilginiz yoksa yorumunuzda olmasın.