Konuyu haklı olmak için nerelere çekiyorsun madem benim yorumum muhaliflik kokuyor ne diye kendini ufak çocuklar gibi yoruyorsun işine baksana ufak çocuklar gibi bulaşıp cevap alınca da aa siz böyle genel düşünüyorsunuz ama bu haksızlık yapmayın lütfen düşüncesi var aklında 😄 benim siyasi görüşümü bilmeden beni bir kalıba sığdırıp yok tarafsız olman lazım yok muhalifsin nedir bu ya sanane kardeşim, benim fikrimden zikrimden sanane herkes senin beğendiğini beğenmek zorunda mıdır, benim fikrim gayet açık kripto da vergilendirme zor olabilir çünkü insanlar 10 20 dolar kazanmak için kaç kere zarar ediyor öyle geri kazanıyor çok volatilite li bir yerdir kripto bunun için çok makul bir sistem getirilmeli ticari olarak kullananlar için zaten getirilmelidir ama normal yatırımcıya kolaylık sağlanmalıdır çünkü kazanmam zor, etrafında ki 10 kişiye sor çoğu kazançtan çok zarardadır işte sende bunu anlayacak düşünce yapısı olmadığı için, kalkıp cevap vermek için cevap veriyorsun sonra haklı olmak için de konuyu nerelere çekiyorsun işine bak ufak çocuklar gibi bulaşma fikirler seni yorar çünkü tek bir yerden bakıp tek bir yerden cevaplıyorsun haklı olmak içinde konuyu genişletiyorsun konuşulabilecek bir insan değilsin anladın mı