Hocam uzun olması her detayı içermesi biraz yoruyor farklı temalar renkler kullanılmış bu da konu bütünlüğünü bozuyor biraz göze hitap etmesi açısından ilk kullanılan kırmızı renk daha sade göze hitap ediyor size tavsiyem bu renk teması üzerinden ilerleyeyin onun dışında profesyonel gözüküyor iyi satışlar dilerim
Değerli görüşünüzü vakit ayırıp buraya yorum olarak ilettiğiniz için teşekkür ederiz. İlettiğiniz önerileri ve görüşleri not olarak aldık. Sizlerle büyümeye ve gelişmeye devam ediyoruz... Saygılarımızla.
Abicim öncelikle konunuzu çok beğendim. En üstteki renk seçimi mükkemmel olmuş. Sarı ve siyahı birbirine yakıştırıyorum zaten. Onun dışında aşağıya doğru indikçe rengin kırmızıdan bir anda mavi/mor tonlarına dönmesi çok dikkatimi dağıttı. Odaklanma problemi yaşayan benim gibi kişiler için farklı bir konuya geçmişim izlenimi verdi. Seo ile ilgili açıklama yazılarınız bir tık daha büyük tutulabilir. Ekranım küçük olduğu için resmi yeni sekmede açıp büyüterek okuyorum mevcut r10 sayfası üzerinde pek okunaklı olmuyor. Ayrıca üyelerden almış olduğunuz teşekkür ve tebrik mesajlarını (Refereans mesajlarını) ayrı bir konu açıp konu için bağlantı linki verebilirsiniz. sayfa çok çok uzun olmuş bu yüzden yüklenmesi de bende bir tık zaman aldı. İnternetim yavaş.
Onun dışında ekstra gözüme çarpan bir durum yoktur. Yine yukarıda belirttiğim gibi yazı fontlarını büyütmeniz daha iyi olacaktır. Örneğin paketlerinizin içerik detayları ufacık ufacık yazılmış. "BENCE" o kadar küçük olmamalı. paketlerin fiyatları yazılıp tüm paketlerde olan özellikler + ek özellik şeklinde kısaltmalar yapılabilir.
Düşüncelerimizi bu şekilde bir konu aracılığı ile sorup fikirlerimize önem verdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim.
Değerli görüşünüzü vakit ayırıp buraya yorum olarak ilettiğiniz için teşekkür ederiz. İlettiğiniz önerileri ve görüşleri not olarak aldık. Sizlerle büyümeye ve gelişmeye devam ediyoruz... Saygılarımızla.
Ben çekilişe katılmak için değil de şahsi fikrimi söyleyeyim konu tasarımı çok kalabalık fazla uzun ben müşteri olsam o kadar şeyin arasında aradığımı bulmak için vakit kaybetmem
Günümüzde görsel estetik, her geçen gün daha da önem kazanıyor. İnsanlar, çevrelerinde gördükleri tasarımlara daha duyarlı hale geliyor ve estetik unsurların hayatlarında önemli bir rol oynadığını fark ediyorlar. Bu bağlamda, görsel tasarım, sanat ve iletişim dünyasında giderek artan bir etkiye sahip olmaktadır. Bir şeyin güzel tasarlanmış olması, insanların duygusal tepkilerini ve algılarını etkileyebilir.
Bu bağlamda, sizin tarafınızdan yapılan tasarımı gördüğümde etkilenmemek elde değil. Yaratıcılığınız, estetik anlayışınız ve detaylara verdiğiniz önem, ortaya çıkan eserin gerçekten göz alıcı olmasını sağlamış. İster bir web sitesi tasarımı, ister bir grafik tasarım olsun, her detayın özenle düşünüldüğü açıkça görülüyor.
Bir tasarımın güzellik kazanması, sadece estetik unsurlarla sınırlı değildir. Aynı zamanda işlevselliği de içermelidir. Sizin tasarımınızda, bu iki unsurun harika bir denge içinde olduğunu görmek beni oldukça memnun etti. Kullanıcı deneyimini düşünerek tasarlanmış bir ürün veya hizmet, kullanıcıların etkileşimini artırabilir ve bu da tasarımın başarısını gösterir.
Özellikle renk paletiniz ve font seçimleriniz konusundaki özen, tasarımınıza karakter katmış. Renklerin uyumu ve fontların okunabilirliği, kullanıcıların bilgiye kolayca erişmelerini sağlıyor. Bu da tasarımınızın işlevselliğini artırarak kullanıcı deneyimini olumlu yönde etkiliyor.
Sizin gibi yetenekli bir tasarımcının eserleri, sadece güzellikleriyle değil, aynı zamanda içerdikleri anlamla da ön plana çıkıyor. Tasarımınız, iletişim kurma gücünü kullanarak mesajını başarılı bir şekilde iletiyor ve izleyici üzerinde güçlü bir etki bırakıyor.
Sonuç olarak, yaptığınız tasarım gerçekten çok güzel olmuş. Estetik zevkiniz, detaylara olan özeniniz ve işlevselliği bir araya getirerek ortaya koyduğunuz eser, sadece görsel bir şölen sunmakla kalmıyor, aynı zamanda izleyiciye derin anlamlar da iletiyor. Sizin gibi yetenekli tasarımcıların varlığı, görsel dünyamıza değer katıyor ve bu yolda ilerlemeye devam etmeniz, tasarım dünyasında daha nice başarılara imza atmanız dileğiyle.
Konu tasarımınız çok güzel renk uyumları çok güzel fakat çok uzun bi konu in in bitmiyo , müşteri yorumlarınızı ve teşekkür konularınızi kaldırırsanız daha iyi olur bence çünkü profilinizden ticaret geçmişiniz gözüküyor o yüzden onlar kaldırılsa bence daha iyi olur. Hayırlı satışlar bol kazançlar.