25 kelime ne yazacağız hocam😊
Zorla katılmanızı beklemiyoruz şartlar açık ve net efendim saygılarımızla.
Şartları okuyarak yorumunuzu güncellemenizi rica edeceğiz.
Konunun görünümü gayet hoş, lakin ilk görsel ile ikinci görsel, ardından sonradan gelen görsellerin rengi birbiri ile bağımsız olmuş. Ayrıca ilk görsel iç açıcı modern dururken 2. görsel daha klâsik olmuş. Saygılarımla.
Değerli görüşünüzü vakit ayırıp buraya yorum olarak ilettiğiniz için teşekkür ederiz. İlettiğiniz önerileri ve görüşleri not olarak aldık. Sizlerle büyümeye ve gelişmeye devam ediyoruz... Saygılarımızla.
Merhaba ben beğendim üstte bulunan tasarımların rengi değişebilir diye düşünüyorum mor olabilir
Ayrıca mobilden konu biraz daha uzun oluyor o da ayarlanabilir
Değerli görüşünüzü vakit ayırıp buraya yorum olarak ilettiğiniz için teşekkür ederiz. İlettiğiniz önerileri ve görüşleri not olarak aldık. Sizlerle büyümeye ve gelişmeye devam ediyoruz... Saygılarımızla.
Bence "Efsane yılbaşı" yazısı fontunda ki siyahlık fazlasıyla göz yoruyor. Aynı şekilde "indirimi başladı" yazısı da "efsane yılbaşı" yazısı altında çok etkisiz kalmış. Bunları düzeltip, birbirinden ayırırsanız tasarım daha fazla göze hitap edecektir.