Abicim öncelikle konunuzu çok beğendim. En üstteki renk seçimi mükkemmel olmuş. Sarı ve siyahı birbirine yakıştırıyorum zaten. Onun dışında aşağıya doğru indikçe rengin kırmızıdan bir anda mavi/mor tonlarına dönmesi çok dikkatimi dağıttı. Odaklanma problemi yaşayan benim gibi kişiler için farklı bir konuya geçmişim izlenimi verdi. Seo ile ilgili açıklama yazılarınız bir tık daha büyük tutulabilir. Ekranım küçük olduğu için resmi yeni sekmede açıp büyüterek okuyorum mevcut r10 sayfası üzerinde pek okunaklı olmuyor. Ayrıca üyelerden almış olduğunuz teşekkür ve tebrik mesajlarını (Refereans mesajlarını) ayrı bir konu açıp konu için bağlantı linki verebilirsiniz. sayfa çok çok uzun olmuş bu yüzden yüklenmesi de bende bir tık zaman aldı. İnternetim yavaş.
Onun dışında ekstra gözüme çarpan bir durum yoktur. Yine yukarıda belirttiğim gibi yazı fontlarını büyütmeniz daha iyi olacaktır. Örneğin paketlerinizin içerik detayları ufacık ufacık yazılmış. "BENCE" o kadar küçük olmamalı. paketlerin fiyatları yazılıp tüm paketlerde olan özellikler + ek özellik şeklinde kısaltmalar yapılabilir.
Düşüncelerimizi bu şekilde bir konu aracılığı ile sorup fikirlerimize önem verdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim.