Ben 1 sitem için satın aldım toplamda 1000 makale girdim. Makalelerin hiçbirini düzenlemedim direk olduğu gibi girdim sanırım 3. ayına girecek site. Google news kaydı var o yüzden anlık index alıyor. Sitenin 12 aylık search console verisini ekliyorum aşağıya. Gösterim anlık google news indexlemesinden dolayı yüksek olduğunu sanıyorum. Fakat hiçbir yazı iyi yerlerde değil hatta kaliteli bir siteme yazıp ekledim oda ilk 10 da yoktu. Daha sonra silip farklı şekilde kendim yazdım şimdi 4. sıraya geldi. Ben memnun kalmadım yani aylık ücreti olmasa tek seferlik olsa belki mantıklı gelebilir.
Şuanda
@KOZBA; hocamızın eklentisini aldım tek seferlik ödeme ile ve chatgpt ye bakiye ekledim daha güzel sonuçlar aldım. En azından chatgpt bakiyem kullanmadıkça duruyor ve aylık bir ödeme yapmıyorum.
Fatgpt de böyle olursa belki mantıklı gelir çünkü yazıları düzenleyip elden geçirmek çok uğraştırıcı olacaktır.
Not aşağıdaki site FATGPT ile yazılan sitenin ekran görüntüsüdür. @UmutYanardag34; hocam, yıllardır içerik sektörü içerisinde olan biri olarak yapay zeka içerikleri çıktığından beri hiç kullanmadım. Gerek FATGPT gerek alternatifleri olsun bir çok tartışma konusunu inceledim gerçekten etkisi oluyor ise teknolojiye ayak uydurmak gerektiğini düşünerek. Ancak bir süre daha gözlemleme gereği duydum. Size bu konuda sormak istediğim bir şey var. "
1000 makale girdim" demişsiniz. Bu içerikleri nasıl bir periyod ile girdiniz? Hepsini aynı anda mı girdiniz? Ara vererek mi girdiniz? Yoksa sistemden hiç şaşmadan belirli periyodlar ile mi girdiniz? Merak etme sebebim şu ortalama 3 ay önce bir web sitesi açtım ve tamamen insan üretimi içerikler ile web sitesinin geldiği durum şu;
FATGPT veya diğer araçlardan kullanarak bir test yapmak istiyorum açıkçası ama boşa zaman kaybı da olsun istemem. Bu yüzden 1000 içeriği nasıl girdiğinizi kısaca yazıp tecrübenizi paylaşırsanız sevinirim.