batuhan_polat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle önermiyorum. Asla yatırım tavsiyesi değildir ama böyle kendini akıllı sanan kiracılardan kurtulmanın tek ama tek yolu şiddettir. 2 güne kalmaz arkalarına bakmadan kaçarlar.
Kiracı ev sahibine bakıyor, "bu bana zarar veremez süründürübildiğim kadar süründüreyim" diyor.
Şiddet kiracı sorununu çözer arkadaşlar. Kiracı arkadaşlar kusura bakmasın ama bu devirde bu işin kesin çözümü budur.

Evlilik yoluna girmeden kiracımızın evine gittik. Çok ama çok kibar şekilde ne zaman çıkabileceğini sorduk.
Mayısta çıkarım dedi.
Bizde tüm kına, düğün tarihlerini tüm hazırlıkları ona göre yaptık. Düğün tarihini vs. Haziran başına aldık.
Mayıs geçti önce çıkamam dedi, Haziran başı geliyor sonra çıkmicam dedi.
Adama yalvarıyoruz yok. Kapısına gidiyoruz kapıyı açmıyor, arıyoruz telefonları açmıyor. Adam en son mahkemeye gidin dedi ondan sonra hiç konuşmadı.

Baktık rica minnet işe yaramıyor, 3-5 kuzen gittik değerli kiracımızı güzelce uyardık. Eve ailesi ile girer çıkarken sürekli bizleri görmeye başladı.
Ailecek eve girmekten-çıkmaktan korkmaya başlayınca ertesi sabah gizlice kaçıp gittiklerini gördük.

Bize tarih veriyor, merak etmeyin hayırlı olsun. Ben Mayıs olmadan çıkarım, siz hazırlıklarınızı ona göre yapın diyor. Hemde çıkmıyor. Ne güzel dünya.
böyle şerefsizlik yapanlar bunu hak ediyor.
ben usulunce ev sahibimle görüştüm 4-5 evi varmış tabii beni ilgilendirmiyor yatırım için almış yurtdışında yaşıyorlar.
yüzde 300 zam istiyor.
vermeyeceim. kapıma gelebilir.
geldiğinde kaçacak biri olmayacak.
yani şunu demek istedim, herkes böyle kaçacak biri çıkmayabilir. ev uğruna birinden biri gidebilri.

tefe tüfe göre zam mı yapacağım yüzde 25 de hak değil. en azından tefe tüfe oranında müsade edilmesi gerek. ama aç gözlülük olduğunda da kusura bakmasınlar. ben de ticaret yapıyorum. bazı mallar elimde patlıyor. ticari olarak ev alanlar o halde kiraya vermeyecek.