Özellikle amazondan satış yapanlar için bir uyarıda bulunacağım yaklaşık 2 yıldır amazondan satış yapan bir firmayız
ürünleri kendi anlaşmamız ile gönderiyoruz ve sms onayı ile müşteriye teslim ediliyor buraya kadar sorun yok
Müşteri ürünü teslim almasına rağmen ve sitemde teslim edildi olmasına rağmen A-Z açıyor ve ürünü teslim almadım diyor amazon araştırma yapmadan direkt para iadesi yapıyor
başımıza neredeyse hafta 1 2 defa geliyor itirazlarımıza rağmen amazon teslim edildiğine dair kanıt bulamadık deyip para iadesi yapıyor (artık kargocu her teslimde selfi çeksin diye yasa teklifinde bulunacak duruma geldik) kargo takip nuamarsından bakınca teslim olmuş ve sms onayı ile teslim olmuş.
Bende araştırma yaptım aynı kişiler satın alıyor sonra teslim almadım diyor bunu amazona da bildirdik sonuç yok
Amazondan satış yapanlar bu dolandırıcılara dikkat edin hem üründen oluyorsun hem kusurlu sipariş oranı artıyor hemde kargo ödüyorsunuz. Diğer hiç bir pazar yerinde bu yönde bir açık yokken sözde dünya devi olduğunu söyleyen amazon böyle ucuz numaralar ile mücadele etmiyor.