Bugün Fenerbahçe'nin bel kemiği Frederico Rodrigues Santos 90+8 de kırmızı kart görerek belki de oynayacağımız iki derbiyi de kaçıracak. Ama onun için Noel tatili daha cazip geldi herhalde. Hakem konusuna değinmek istemiyorum çoğu taraftar Fred'e toz konduramadığı için hakem attı diyor. Neymiş hakem Portekizce bilmiyormuş. Geçin bu ayakları. Bugün Fred benim gözümde çok düştü. Takımın en iyi oyuncusu olarak ölüm kalım maçında takımını terk etmeyi seçti. Sakatlığı geçsin diye, derbiye yetişsin diye dualar ediyordu bu taraftar. Ama her zaman ki gibi oyuncuların sadece maaşını almak için mesleğini icra ettiğini yine unuttuk..

Neyse çok uzatmak istemiyorum bugün galip geldik ama buruk bir sevinç oldu. Ve olayların patlak verdiği asıl isim zaten Mert Hakan Yandaş. Ona hiçbir şey demek istemiyorum devre arası kime yollarsanız yollayın, tüm takımın hakkına giriyor. Takım buralara gelebilmek için canını dişine takıyor bu arkadaş gelip on dakika da mum dikiyor.

Bu ilk on bir makine gibi işliyordu. Becao nun yeri iyi kötü doldu ama takımı atağa çıkaran fred di. O olsaydı derbi daha tatlı olacaktı ama tüm kaderi bir futbolcuya bağlamak da olmaz. İnşallah yinede çıkıp kazanacağız.