Merhabalar
Kolumdaki kas yırtıği için bu şehre geldim yarın doktora gideceğim şuan bir kafede tek başıma valizimle oturmuşum
Nereleri gezebilirim veya yakinimda olup yanıma gelebilecek var ise çok iyi olur otelde arıyorum fakat otelller 2 k dan başlıyor yardımcı olabilecek var ise çok sevinirim
Merhaba. Valiziniz ağır değilse kuğuluparkı dolaşabilirsiniz. Tekrar Kızılay'a inerken de Tunalı John Kennedy caddesinden inerek, IF Tunalı'da kendinize bir içecek ısmarlayabilirsiniz. Biraz da gece hayatına bakayım derseniz Varil ve Pixel'de güzel etkinlikler vardır. Gün sonunda otel için ne olursa olsun Ulus'tan bir otele gitmeyin. Ayrıca yarını değerlendirmek isterseniz yine yakın olan Anıtkabir'i mutlaka ziyaret etmenizi öneririm. Devamında bahçelievlere giderek oradaki hayatı tadabilirsiniz. Sonrasında CSO''yu ziyaret edip kültürlenebilir, akşam olduğunda da hemen karşısında bulunan Gençlik parkı (seğmenler)'e giderek lunaparkın tadını çıkarabilirsiniz. Anlattığım bölgelerin hepsi maksimum 5km çapındadır. Kızılaydan uzaklaşmadan kendinize bi şekilde bir rota hazırlayabilirsiniz. Hoş geldiniz
Ekleme: Gençlik parkının çıkışındaki dolmuş duraklarında akşam seyyar köfteciler oluyor. 2 ay önce köfte+ayranı 50tl'ye almıştım. Harika bir tadı var tam bir f/p ürünü. Seyyar olması ayrı bir samimiyet katıyor. Taksiciler, dolmuşçular ile beraber oturup Ankara'nın bütün hikayesini dinleyebilirsiniz