dijitalkaptan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
istenmeyen videoları engelledikçe , algoritma şöyle algılıyor ..

bunu beğenmedin mi AAAA sana daha güzel veya sexy olanını göstereyim. siz engelledikçe algoritma onu beğenmedim başka başka şeklinde düşündüğünüzü düşünüyor : ))

Bu gibi videolardan kurtulmak için engelleme işini bırakın , videolar geldiği an direk 1 sn içinde farklı video ya geçin . bu defa algoritma evet bu vidoları izlemiyorum dediğinizi anlayacaktır.

Yada bunu görmek istemiyorum ilgimi çekmiyor seçeneğini kullanın . hesapları engelleyerek algoritmaya durumu anlatamazsınız .

bilmem anlatabildim mi anlamadım ki .
yok olmadı. Şöyle anlatayım, birkaç video var mesela inşaat ile ilgili. 2-3 tanesi bahsettiğim kadın videoları. Diğerleri de futbol falan. Şimdi biz onlardan futbol olanı seçerek başladık diyelim. bekliyoruz ki bir kadın videosu gelsin hemen atlayalım, gelmiyor. hepsi farklı alanlarda farklı videolar geliyor.

Bu defa da futboldan değil de kadın videolarından başlıyoruz, hemen kaydırıyoruz ilk gelen kadın videosunu. ama bu defa başka kadın videosu gelmiyor. sadece ilk tıkladığımızı kaydırmış oluyoruz haliyle. yine çözüm olmadı bu.