Arkadaşlar merhaba, bu başlığı herkesin bu tarz sitelerdeki eski hesaplarına ve şifrelerine dikkat etmesi amaçlı açıyorum.

Kısa özet:

Kullandığım bir çok mail var. Sarı sitede 2016 senesinde 1 mail ile hesap açtım, bir adet ücretsiz ilan hakkını kullanıp aracımı ilana koydum, satışı tamamladım bir daha o hesabı kullanmadım, yeni ilanları yeni mailler ile açtım. D*landırıcı şahıs 2017 yılında daha önce kullanmış olduğum mail adresinin şifresini bulup (harf, rakam, işaret içeriyor çok karışık bir şifre) adını, soyadını ve telefonunu değiştiriyor. Ancak daha sonra kontrol ettiğimde ad soyad ve telefon değişikliği telefon onayı ile oluyor ve bunu nasıl yaptığını bilmiyorum. Sarı site ile iletişime geçtim ancak dönüş yapmadılar. D*landırıcı şahıs altta yer alan konuyla ilgili insanları d*landırıyor. Bana mahkeme kağıdı 2020'de ben sınır karakolunda askerlik yaparken bir polisin araması üzerine ulaşıyor. Askerlik biter bitmez gidip ifade verdim durumu anlattım ad soyad telefon bana ait değil biri hesabımı ele geçirmiş ve insanları d*landırmış dedim. Bu tarz sitelerdeki eski hesaplarınızı kontrol etmenizi tavsiye ederim daha sonra başınız ağrımasın. İyi forumlar.