Açıkçası , çok fazla e-book alan birisi değilim ama şimdiye kadar aldığım tüm eğitimler hayatımda önemli değişikliklere sebep olmuştur.

ilk olarak @RifatOzkan; hocamızın Pinterest eğitimi almıştım , Pinterestten ilk kazanç sağlayanlardan biriydim şimdi bu eğitim sayesinde 800k lık arabamla işe gidip geliyorum tabiki bu işten 800k kazanmadım ama kazanç arttırmamda öyle bir yardımcı olduki ne kadar teşekkür etsem az.

ikinci olarak @erekaone; oğuz hocamdan Shopify eğitimi almıştım , çok ince detaylı çok öğretici bir eğitimdi sayesinde dropshipping ile ilgili çok fazla detay öğrenmiş oldum .

yine @erekaone; hocamdan P2P eğiti alıp çok kazançlı çok farklı bir sektörden güzel kazançlar sağladım . @erekaone; hocam bu arada Ingiltere şirketim hala aktif hiç bir şey takip etmiyorum şirketin açık kalması için birşeyler yapılması gerekiyor mu ? yada farklı bir eğitim planı varmı dahil olalım

Eğer bütçem olsaydı şuan bu forumda en çok merak ettiğim, denemek istediğim eğitim Misafir; hocamızızin CPA eğitimi inş. bir gün nasip olur

Son olarak @MSK; hocamdan almış olduğum SEO eğitimide web sektöründe bana yardımcı olmuştur.

Çerezlik olarak adsense onay eğitimleri aldım 50 100 liralara olanlardan kopya içeriklere kendince 2 yorum yapıp yayınlamış arkadaşlar, 100 200 tl olan eğitimleri bedava kazansam bile içine açıp bakmam o derece, eğer bir eğitim gerçekten kazanç vaad ediyorsa pahalı olmalıdır kaliteli olmalıdır , hakkında konuşulmalı ve kazanç görselleri olmalıdır.

Teşekkürler