Çekiliş tamamlanmıştır.
Çekilişi incele

Kazananlar.

50 şanslı R10.net kullanıcısı arkadaşıma hediye ettiğim kuponlar pm yoluyla herkese iletilecektir.
Kazanılan kuponları buradan üyelik oluşturarak ‘’bakiye yükle’’ kısmından kupon kodunu girerek aktif edebilirsiniz.
Kupon kodu ile bakiye kazananlara destek yalnızca site üzerinden gerçekleştirilecektir.
Güvenlik nedeni ile WhatsApp üzerinden iletişimler dikkate alınmayacaktır.
Kupon kodları ve bakiyelerin son kullanım tarihi 31.12.2024 bu tarihten sonraki kodlar ve bakiyeler geçersiz sayılacaktır. WhatsApp telegram gibi uygulamalar için kiralama bölümünden daha sağlıklı hesaplar açabilirsiniz.

Ayrıca herkese 10₺ deneme bakiyesini yükselterek 15₺ ye çıkartıyorum.
15₺ deneme bakiyesi hediye konum

@FBFKA; @okedoke; @Eticaretim; @scofield48; @hzferhat; @aliminik; @goktugpek; @turgutmedya; @Seo_Smyrna; @Karacayli9; @Class34; @cezasahasi; @darkaven; @snrertrk; @Seo_Smyrna; @Act; @LORD01; @Karacayli9; @Class34; @Mrblt; @turgutmedya; @Cancan14; @dizianaliz; @Rainwax; @snrertrk;
@kSalih; @By_tozi; @facebookum; @bydarius; @videolarim; @Muu; @muzikgunlugu; @orhansengun; @F3AR; @hemdem;
@GoogleAdwords; @MehmeTugay; @tiptu; @Altair; @SoHighSociety; @ahmetkaan58; @Metehanbas; @Enessw; @kmlhyt; @Chff; @ramazansevimmm; @drmakarna; @baalcim; @ahmethx; @qMachineCEO;

Aşağıda etiketlenmiş olanlar mükerrer katilim yaptıkları için ödül hak talep edemezler.

@Karacayli9; @Seo_Smyrna; @Class34; @turgutmedya; @snrertrk;

Herkese mutlu huzurlu bir sene dilerim. Katılım sadece konu altında yazan r10.net kullanıcıları için 1 kere geçerlidir.

Ödüller
50 Kişiye 100₺ değerinde Toplamda 5.000₺ numaraonaylat.com bakiyesi hediye.

Katılım Kuralları;
Katıldım yazarak çekilişe katılabilirsiniz.

çekilişe son katılım 27.12.2023

Çekiliş 1 Ocak 23.00'da R10 çekiliş aracı ile yorum id numarası ile yapılacak ve konuda belirtilecektir. Bakiyeler sadece numaraonaylat.com sitesi için geçerlidir ve kupon kodu olarak verilecektir. Kupon kodu satışı yasaktır bakiye başka bir kullanıcıya devredilemez hediye edilemez.
Kod satış halinde hesap ve kod bloke edilir.

Aşağıdaki görselden siteye ulaşabilirsiniz.

Extra olarak 31.12.2023 tarihine kadar 100₺ üzeri yüklemeye %50 hediye.