Gerçekten pes. Şu talebi normal gibi gören arkadaşlara gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum.
Arkadaşlar @KOZBA;nın konuda belirttiği şeyleri sıfırdan öğrenmeniz 3 ay bile sürmez. 3 aylık bir bilgi birikime sahip birine 50bin maaş nerede görülmüş? Ülkenin yarısından fazlasının asgari ücretle çalıştığından haberiniz var mı? (11bin TL) Memur adam 20-30 alıyor.

Gel gelelim. 300 liraya wordpress sitesi yapılan piyasada (acaba neden? çünkü herkes yapabiliyor) benim bu arkadaşa 50bin lira maaş verebilmem için kaç wordpress site işi almam gerekecek? Bir hesaplayın. Bu maaşı ülkemizde ancak sağlam bir şirkette yönetici pozisyonundaki insanlar alıyor şu an.

Bazıları da diyor ki kaynakçı boyacı şu kadar para alıyor. O zaman bilgisayarı bırakın gidin kolaysa demirci olun arkadaşlar. Zaten demircilik ve tesisatçılık gibi işler şu an yazılımdan çok daha değerli işlerdir ve kolay değildir. Asıl sorun herkesin internet üzerinde ben yazılımcıyım, bir dehayım gibi takılıp onbinlerce lira maaş beklentisi olması. Lütfen kendimizi kandırmayalım.