Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam footer a da koyabilirsin ama ben direkt postun içine en alta ekliyorum paravan sitenin tamamı etkilenmesin diye.
Backlink indexletme Nasıl Yapılır?

Backlink almak kadar alınan backlinki indexletmekte oldukça önemlidir. Bu yöntem doğal, kalıcı, etkili ve otorite değerini arttıran bir yöntem olmasına rağmen zor indexlenebilir bir backlink yöntemidir. Backlink’i aldıktan sonra dışarıdan müdahale etmeniz sürece bu backlinkler Google tarafından tanınmayacak ve Search Console Bağlantılar bölümünde gözükmeyecektir. Bu noktada kullanabileceğiniz 4 farklı yöntemi sizlerle paylaşacağız.

YouTube Yöntemi

Backlink indexletme işlemi için YouTube’u kullanabilirsiniz. YouTube’da sahte bir kanal açar ve bu kanala 15-20 saniyelik bir video upload edersiniz. YouTube’a video yüklerken açıklama bölümüne ise ilgili Profil Backlink sayfalarınızı yapıştırırsınız.

Twitter Yöntemi

Twitter’da direkt olarak Tweet atarak da backlink indexletme yapabilirsiniz. Diğer yandan, Twitter yöntemi YouTube yöntemi kadar etkili değildir.

Google PageSpeed Insights

Google servisi olan PageSpeed Insights bir backlink indexletme servisi olarak da kullanabilirsiniz. Google PageSpeed aracına aldığınız backlink sayfalarını yazabilirsiniz. Google botları bu sayfayı ziyaret ettiği için birçok kişi tarafından kullanılan alternatif bir backlink indexletme yöntemidir.

News Kayıtlı Site Yöntemi

En garantili olan yöntem ise budur. Google News kaydı olan bir web sitesinin Bileşenler veya Footer bölümüne aldığınız backlinkleri ekleyebilirsiniz. İçerik girdikçe google botları sayfayı ziyaret edeceği için Footer bölümüne eklediğiniz Profil Backlink sayfalarını da kontrol edecektir. Sitenin NoFollow yerine DoFollow çıkış verdiğine dikkat etmelisiniz.

Üstadım böyle bir içerik buldum faydalı olurmu acaba