bu kargo ve alışveriş konusunda fazla tecrübeli değilsiniz sanırım.kargo ne kadar tutar diye sormalıydınız.öteki tarafta nasıl olsa benim cebimden çıkmayacak,ne kadar fazla tutarsa tutsun umurumda değil tarzıyla yollamış. ben direk ürün sattığımda kargo benden veya kargo dahil şeklinde fiyat veriyorum ve ptt kargo ile yollayacağım diyorum. karşımdaki zarar görmesin diye söylüyorum sürat kargo ptt den sonra en ucuz ama oda 2 katı diyorum vs giib örnekler sunuyorum.

gönül isterdi ki zarar görmeyin ve yanlış anlamayın ama biraz hata sizde.sormalıydınız. çünkü hepimiz internetten alışveriş yaparken her hangi bir mağaza veya firmadan .kargo ücretini görüyoruz ve yada kargo bedava ürünleri seçiyoruz. aynı bu şekilde düşünüp hareket etmeliydiniz.

satıcı zaten umursamaz duyarsız orası kesin. yinede üzülmeyin tecrübe olmuş bu.bir daha aynı hataya düşmezsiniz. tecrübe parayla satıln alınmaz derler ama siz tecrübeyi parayla satın almışsınız.

geçmiş olsun. ben ölücüye bile bu tarz kargo gömme yapmıyorum. o arkadaş bariz vicdansızmış