Yabancı bir müşterime adsense sattım hocam yakın zamanda. Aldıktan 1 saat sonra başka domaine onay aldı. Nasıl oldu bilmiyorum ama onaylı hesapta gerçekten onay almak kolay oluyor olabilir.
Onay almayan domain en eski hesapta olsa almıyor hocam, yeni hesap açıp onay alamayanların sorunu hesap düzeyinde ihlallerden oluyor genelde bu ihlallerden en büyüğü yeni açılan hesaplar daha önce giriş yapılmış tarayicilardan girildiği için direk politika ihlaline takılıyor.
Tek bir tane domainim 4 hesapta da onaylı bunların 1 tanesi eski hesap diğer 3ü yeni kendi açtığım hesaplar domain hitli olduğu için bu 4 hesaptada onayda herhangi bir sıkıntı olmadı.
Hesap düzeyinde çok sıkı bir denetim yapıyor artık adsense hesapta daha önce onay almış mı değilde bu hesaba daha önce kimler girmiş bunlara çok bakıyor, daha önce ihlal yemiş bir pcden tarayicidan girildiyse hesaba herhangi bir sebepten kapatabiliyor.
Özellikle hesap alım satım işi yapan arkadaşların 2024'te bu detaylara çok daha fazla dikkat etmeleri gerekli.