BayanHobileri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birincisi her gencin zaman zaman içine girebileceği bir durum ve sana özel değil bunu bilmelisin.İkincisi hayatta mükemmel olmak zorundada değilsin. Beklentiler her zaman olur olacaktır, elinden geleni yaparsın herşey olduğu kadardır. Biraz bence pc başından kalk daha çok çevrenle zaman geçir hayattaki bir çok insanın sahip olamadığı ama senin sahip olduğun şeylerin farkına var. Yaşın çok genç çok fazla şey yapabilirsin biraz azimli ol. Hemen bunalıma açık olma, piskiyatri ilaçları yapay mutluluk verir önce mutlu olacağın şeyleri yapmaya çalış hobi edin, kaygı anksetiye herşeyi kontrol altında tutmaktan geçer, herşeyi kontrol edemessin edemeyiz korkarak hiçbiyere varamassın hayatı cesur olanlar yaşar… kardeşim sana abi tavsiyesi hayattan zevk alacak çok şey var doğru bakmasını bilirsen….
Evet bir nevi sorunum bu hocam dünyaya çok dar açıdan bakıyorum hersey çok kısıtlı gibi görüyorum tek konu mutlu olmayı beceremiyorum herseyi aşırı ciddiye alıyorum ve buda çok düşündürüyor o kadar düşünüyorum ki kendi sorunlarımı çözemicek hale geliyorum