Bu da diğer şirketinin matrahı imiş hocam. Bildiğiniz gibi yazdığınız diğer işler de faturaya ve vergiye tabii diyeceğim de bilmiyor da olabilirsiniz. Sizin derdiniz anlaşıldı, kendinizden olanı korumaya çalışıyorsunuz. Kendi kendinize yazıp çizin, belki bir çocuğa inandırabilirsiniz.
Allahım kafayı yiyorum sjxnsnxna. Faturaya tabi olduğu için zaten gider gösteriliyor ya hani.
E-devletten sorgu yapınca vergi müfettişi oldunuz başımıza. Şaka gibisiniz gerçekten. Baktım şimdi adam incelenme istemiş bakalım sonucu buraya yazarız. Olayı ortaya atana da baktım dkdkdm. Neyse bir şey demeyeceğim. Gazetecilik bu noktaya geldi mi gerçekten. Adam resmen canı sıkılmış "hele dur şu Uzhan'ı araştırayım"
Araştırma = "E-devlet vergi levhası sorgulama" Instagram postlarında gezinip hangi arabaya bindiğine bakmaca.
Beyin, düşünüyor... Düşünüyor.... Düşünü.... "Vıyy.... Bu adam 400 kazanıp nasıl bu arabaya biniyor..."
Çok sığ bir düşünce hocam bu. Araştırmacı gazeteci ödülünü veriyorum.
Vergi memurlarının dahi en az bir ay araştıracağı kişiyi bir günde her şeyi ortaya çıkarmış. O kadar kolay mı o işler hocam.