Merhaba arkadaşlar bir projemizde kullanmış olduğumuz codecanyon'da satılmakta olan uCloud scriptinde birkaç özelleştirme talebimiz var.

1. Yüklenen dosyalarda "short url" otomatik olarak "yüklenen dosya ismi" olsun istiyoruz. Short url'yi sistem otomatik atıyor. Bunun yerine ben sisteme 123.pdf şeklinde bir dosya yüklediğimde short url "site.com/123" olsun istiyorum.

Short Url: Kullanıcıların sisteme yüklediği dosyaları paylaşmak istediğinde, yazılım tarafından rastgele oluşturulan harf-sayı kombinasyonlarını içeriyor. Örneğin yüklenen dosyanın linki Site.com/eK3 şeklinde gözüküyor. Burada eK3 otomatik oluşmaktadır. Burada bağlantı site.com/uzantısız_dosya_ismi şeklinde olmasını istiyoruz.

2. Sitenin çalışma mantığı şu şekilde. Bir yönetici hesabı üzerinden dizinler oluşturuldu. Ve bu klasörlere farklı kullanıcılar dosya yükleyeceği için bu klasörler, bu kullanıcılarla paylaşıldı. Şu anda kullanıcılar bu klasörlere dosya yükleyebiliyor. Fakat anlayamadığım bir sebepten dolayı kullanıcıların yüklediği dosyalara sistem otomatik bir şekilde erişim şifresi ekliyor. Klasörleri oluşturan admin hesabından bir dosya yüklenildiği zaman bu sorunla karşılaşmıyorum. Fakat kullanıcıların yüklediği her dosyadaki şifreyi admin panelinden tek tek kaldırmak büyük bir iş yükü haline geliyor.

Teklif iletmeden önce scriptin dosya yapısını incelemek isterseniz PM'den uzak masaüstü erişimi isteyebilir ya da nu-ll sürümünü indirip kontrol edebilirsiniz.

Scriptin en güncel hali olan 2.1 sürümünü kullanıyorum. Destek sistemi oldukça kötü, destek forumlarında asla konularınız yanıt bulmuyor. Konuyla ilgili ortalama fiyat ve süre bilgisi rica ederim