bulgaristanın parası türk parasından değerli olması yaşam kalitesi var demek değil bulgaristana gitmeden boş yazmayınız avrupa birliğinin en fakir ülkesidir alt yapısı yok yollar berbat vs vs seçimlerde 10 kere erteleme oldu hükümet kuralarnyor yolsuzluk yüksek Bulgaristan da iş yok fabrika yok yatırım yok yani çok düşük seviyede avrupa birliği ülkesi olduğu için serbest dolaşımdan faydalanıp Bulgaristan dan avrupa nın lokomotif ülkelerine çalışmaya gidiyor vatandaş almanya başta olmak üzeri orada para yapıp bulgaristana geri deliyorlar arabarıda almanyadan getiriyorlar bu şekilde bir düzen var orada aynı şekilde Romanya gibi diğer doğu avrupa ülkeride aynı durumda ve bulgaristanın avantajı avrupa birliği şemsiyesi altında olmasıdır
Dostum 12 tane ülkeye gittim ben boğazımdan kendimden kısıp bilip bilmeden konuşma ben bulgaristanın yaşamı on numara demedim kı*çı kırık gürcistan türkiyeden huzur refah olarak arabası teknoloji alet olarak alım satımı on numara daha üstte insanları fakir fakat huzuru merhameti var buradaki gibi insanın hakkını reva görmüyorlar buglaristan konusunda haklısın gittim evet halengelişmeye açık bir ülke fakat halka hiç kimse burası kadar 1 milyonluk arabayı 5 milyona satmaya kalkıp üstüne en phalaı benzini meyveyi eti vermiyor