büyük smm panellerde günlük binlerce sipariş dönüyor, dolayısı ile yüzlerce sorunlu sipariş olması, bunlardan da her gün bir kaç tane şikayet açılıyor olması, bunların da bir kısmının negatif tradere dönüyor olması, süresiz uzaklaştırma anlamına gelmez bence.
burada yönetim mağduriyet giderilmiş mi ona bakar. her sektörün, her işin farklı şartları vardır, o nedenle zaten her şikayette o alanda uzman olan modlar veriyor kararı. bu tür küçük ve yogun işlemli sektörlerdeki negatif traderlerden ziyade, mağduriyet gideriliyor mu önemli olan o kısacası.
demek ki şikayet konularında yüksek oranda magduriyet giderme var ki hala forumda =) ilgili profili bilmemekle beraber genel bir bilgi olarak, malesef sorunsuz panel yok, önemli olan sorunların % kaçında elini cebine atıp, sağlayıcısını bahane etmeden mağduriyet gideriyor, ben smm panelde ona bakarım
smm panellerde bir de şöyle bir durum var, aynısı hostinglerde de var, malesef çok sorunlu sektörler o nedenle destek talepleri ile bir yerde çıkmaza giriyorsun, ancak gelip r10 da falan şikayet açacaksın ki ilgilensinler =) o nedenle o sektörlerde ekstra bir şikayet ve ngatif trader olayı dönüyor. dediğim gibi her sektörün dinamikleri farklı
Hocam ben forumun tutumunu anlayabiliyorum, her negatif trade'de ban atsalar forumda kimse kalmaz. Aksaklık olabilir, sorunlar çıkabilir bunlar normal şeyler. Yönetimin tutumunu gayet uygun buluyorum ondan yana sorunum yok. Ancak bu arkadaş ile ilgili her gün en az bir başlık açılıyor ve çoğu iade alamayanlar, telafi yapılmayanlar gibi. Konu altındaki şikayetlerden dolayı konularını sildirdiğine de eminim.
Ayrıca konu sildirmek yasak diye biliyorum, geçen benim de böyle bir talebim oldu konum silinmedi içeriklerini kaldırdı moderatör. Kurumsal Plus hakkı diye mi bakayım dedim, öyle bir şey de yazmıyor. Eğer
burada yazan konuysa yetkim olmadığı için göremiyorum forumu da zan altında bırakmayayım.