SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
büyük smm panellerde günlük binlerce sipariş dönüyor, dolayısı ile yüzlerce sorunlu sipariş olması, bunlardan da her gün bir kaç tane şikayet açılıyor olması, bunların da bir kısmının negatif tradere dönüyor olması, süresiz uzaklaştırma anlamına gelmez bence.

burada yönetim mağduriyet giderilmiş mi ona bakar. her sektörün, her işin farklı şartları vardır, o nedenle zaten her şikayette o alanda uzman olan modlar veriyor kararı. bu tür küçük ve yogun işlemli sektörlerdeki negatif traderlerden ziyade, mağduriyet gideriliyor mu önemli olan o kısacası.

demek ki şikayet konularında yüksek oranda magduriyet giderme var ki hala forumda =) ilgili profili bilmemekle beraber genel bir bilgi olarak, malesef sorunsuz panel yok, önemli olan sorunların % kaçında elini cebine atıp, sağlayıcısını bahane etmeden mağduriyet gideriyor, ben smm panelde ona bakarım
Burada belli ki durum sorunlu sipariş değil hocam kötü hizmet verilmiş iade yapılmamış veya çok sonra yapılmış iadeler belli ki. Bence bu şekilde ticaret yapan insandan çok bir şey beklememek lazım