büyük smm panellerde günlük binlerce sipariş dönüyor, dolayısı ile yüzlerce sorunlu sipariş olması, bunlardan da her gün bir kaç tane şikayet açılıyor olması, bunların da bir kısmının negatif tradere dönüyor olması, süresiz uzaklaştırma anlamına gelmez bence.

burada yönetim mağduriyet giderilmiş mi ona bakar. her sektörün, her işin farklı şartları vardır, o nedenle zaten her şikayette o alanda uzman olan modlar veriyor kararı. bu tür küçük ve yogun işlemli sektörlerdeki negatif traderlerden ziyade, mağduriyet gideriliyor mu önemli olan o kısacası.

demek ki şikayet konularında yüksek oranda magduriyet giderme var ki hala forumda =) ilgili profili bilmemekle beraber genel bir bilgi olarak, malesef sorunsuz panel yok, önemli olan sorunların % kaçında elini cebine atıp, sağlayıcısını bahane etmeden mağduriyet gideriyor, ben smm panelde ona bakarım

smm panellerde bir de şöyle bir durum var, aynısı hostinglerde de var, malesef çok sorunlu sektörler o nedenle destek talepleri ile bir yerde çıkmaza giriyorsun, ancak gelip r10 da falan şikayet açacaksın ki ilgilensinler =) o nedenle o sektörlerde ekstra bir şikayet ve ngatif trader olayı dönüyor. dediğim gibi her sektörün dinamikleri farklı

edit: gelen cevaplara istinaden yanlış anlaşılmış olabileceğimi anlatmak istedim, dediğim gibi şikayet edilen profili bilmiyorum, iyidir köyüdür, haklıdır haksızdır buna karar vermek için her şikayet konusu tek tek okunmalı ne şikayet edilmiş ne cevap verilmiş karar ne olmuş vs. irdelemek lazım ezbere konusmak dogru olmaz.

ben sadece şikayet var kategorisindeki kararlarda gösterilen yaklaşıma ve smm panellerde işin doğasından kaynaklanan ve global çapta geçerli olan yogun sorunlara dair bir fikir belirttim

selamlar